Katschberg

Cena potovanja
od 60,00€ / na osebo
Št. prostih mest
0
Izberite datum odhoda
Prijavite se na dogodek Prijava na dogodek je potekla. Prosimo, izberite naslednji datum.
Potovanje zagotovljeno

Zagotovljen je dodatni avtobus!

Na vašo željo smo dodali dodatni avtobus. Na voljo še zadnja prosta mesta. 

Katschi vas vabi na bele strmine

70km smučarskih prog na višini od 1.066 do 2.220 metrov nam morjem. Smučišče Katschberg je odlična destinacija za vse zimske športe in slovi kot odlično družinsko smučišče.

Smučišče ponuja vse kar si želite - preproste modre proge za začetnike, črna "Direttissima" z naklonom med 60-100%  ali pa 6 km dolga proga "A1" iz vrha Aineck do St. Margarethen. 700 snežnih topov zagotavlja dovolj snega - 16 žičniških naprav in 70 km prog pa mnogo smučarskih užitkov.

AKTUALNE INFORMACIJE - VSTOP V AVSTRIJO!

V Avstrijo je mogoče vstopiti brez obveznosti nastopa karantene, v kolikor izpolnjujete PCT-pogoj.

V primeru, da oseba ne izpolnjuje PCT pogoja, lahko PCR-testiranje opravi takoj po vstopu v Avstrijo. V tem primeru je obvezna predhodna elektronska registracija (glej spodaj). Do prejema negativnega izida PCR-testa pa je oseba napotena v karanteno, na naslovu, ki ga navede v registraciji.

Otroci in mladostniki

Za otroke do dopolnjenega 12. leta starosti PCT-pogoj ni obvezen: veljajo enaka pravila vstopa, kot za odrasle, ki jih spremljajo. Če je oseba, ki otroka spremlja, napotena v karanteno, je le ta odrejena tudi otroku. Enako velja za elektronsko registracijo.

Priznajo se potrdila o cepljenju, prebolelosti ali testiranju, ki so bila izdana v nemškem ali angleškem jeziku ali pa na predvidenem obrazcu Avstrije, ki vsebuje možnost za vse tri vrste dokazil in mora biti potrjen s strani pristojnega zdravnika.

1. Dokazila o cepljenju

- dokazilo o cepljenju v obliki zdravniškega potrdila v angleškem ali nemškem jeziku na predvidenem obrazcu Avstrije (glej zgoraj – priloga A ali B) ali
- certifikat o cepljenju (npr. EU-Certifikat, rumena cepilna knjižica), ki je bil izdan v angleškem ali nemškem jeziku ali
- potrdilo iz portala zVem - slovensko/angleška verzija.

Avstrija priznava cepljenje z naslednjimi cepiviBioNtech/Pfizer, AstraZenecca, Johnson&Johnson, Moderna, Sinopharm, Sinovac-CoronaVac vaccine (Vero Cell), COVAXIN/BBV152 (Bharat Biotech), COVOVAX/NVX-CoV2373 (Serum Institute of India), NUVAXOVID/NVX-CoV2373 (Novavax CZ).

 Dokazilo o cepljenju je veljavno:
• če od prejema drugega odmerka ni minilo več kot 270 dni, ali; 

• če od dneva cepljenja ni minilo več kot 270 dni, vsaj 21 dni pred cepljenjem pa je bil izveden pozitiven PCR test, ali:

• s poživitvenim cepljenjem - med polnim cepljenjem in naslednjim (pogosto tretjim) cepljenjem mora preteči vsaj 90 dni. 

2. Dokazilo o prebolelosti:

-  zdravniško ali drugo uradno potrdilo (npr. odločba o nastopu karantene ali izolacije, EU-certifikat) o prebolelosti v zadnjih 180 dneh, ki pa mora biti izdano v nemškem ali angleškem jeziku.

3. Dokazilo o opravljenem COVID-19 testu:

-  dokazilo o opravljenem negativnem PCR testu, ki ne sme biti starejše od 72 ur od odvzema brisa.

-  dokazilo o opravljenem negativnem HAG testu, ki ne sme biti starejše od 24 ur od odvzema brisa.

Vstopne postaje

 • Telče
  04:00
 • Škocjan AP
  04:20
 • Šentjernej
  04:35
 • Novo mesto SUPERNOVA Mercator
  05:00
 • Trebnje AP
  05:20
 • Ivančna Gorica
  05:40
 • Ljubljana Dolgi most
  06:00

Cena vključuje

Avtobusni prevoz, dnevno smučarsko vozovnico, organizacijo in spremstvo.

Doplačila

 • Odhod iz Boštanja 2€ (prijavljenih najmanj 6 oseb)
 • Doplačilo 4€ pri najmanj 35 osebah (oziroma 70 prijavljenih v primeru dveh avtobusov)
 • Doplačilo 8€ pri najmanj 25 osebah

Znižane cene

 • Otroci letnik rojstva 2016 in mlajši: 20€
 • Otroci letnik rojstva 2007 do 2015: 42€

Pogoji

Cena velja v primeru najmanj 45 prijavljenih oseb. V ceno je vključen prevoz, organizacija, dnevna smučarska vozovnica in davek.

Prijave zbiramo do zasedenosti prostih mest. Dodatni avtobus se doda v primeru najmanj 70 prijavljenih oseb. Ob prijavi preko spletne strani prosimo izpolnite vaše podatke, ki se uporabljajo izključno za preverjanje prijave in kontakt v primeru nejasnosti. Vaših podatkov ne bomo uporabljali za obveščanje o naši ponudbi. V primeru, da želite prejemati obvestila se na njih prijavite s klikom na ikono: "NAROČI SE NA EMAIL OBVEŠČANJE", ki se nahaja na dnu spletne strani. Zadnji dan ali dva pred dogodkom prijava preko spletne strani morda ni več mogoča. V tem primeru je možna prijava na telefon 051 633 922.

PRIJAVE IN INFO: potovanja@mrgole.si, 051 633 922

Plačilo

Plačilo za potovanje se izvede na avtobusu na dan potovanja. V primeru da se potovanja iz kateregakoli razloga ne morete udeležiti le to takoj javite in tako zagotovite prosto mesto morebitnim drugim zainteresiranim potnikom. Pridržujemo si pravico, da lažnim prijavam in neudeleženim prijavljenim zaračunamo strošek odpovedi skladno s splošnimi pogoji podjetja.

Prijavite se lahko še
Št. prostih mest
6
x

Prijava na dogodek

Katschberg - 01.01.1970

Person 2
Person 3
Person 4
Person 5
Ostala potovanja
Gremo na morje 2024

Gremo na morje 2024

Organizirani prevozi na otok Krk. Potujte z nami v Njivice ali Malinsko. Zagotovljeni prevozi vsako sredo in soboto v poletnem času.

Gardaland

Gardaland

Gardaland za stare in mlade!

Logarska Dolina

Logarska Dolina

Izlet v naravo.

Dolina reke Soče

Dolina reke Soče

Soča je pravi dragulj Slovenije, ki vedno navdušuje!

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.